En del af Odsherred Kommune
Vi tilbyder

Siriusparken tilbyder dig kvalificeret hjælp og støtte i hverdagen

Daglige praktiske opgaver

Vi tilbyder hjælp og støtte til personlig hygiejne, spisning, administration af økonomi og i nogen grad rengøring.

Planlægning af ledsagelse til tandlæge, læge, indkøb af personlige fornødenheder og fællesarrangementer (ledsagelse sker efter individuel vurdering).

Hjælp til at søge om ledsageordning efter Servicelovens § 97  kap 16, samt andre nødvendige hjælpemidler hos din hjemkommune eller andre faggrupper.

 

Aktiviteter i hverdagen

Vi tilbyder endvidere forskellige aktiviteter i hverdagen.

Blandt andet har Siriusparken sit eget husorkester All Stars, som med glæde sætter gang i fest og farver på et niveau hvor alle kan være med.

I weekenderne arrangeres der ofte bankospil, og hvis der er brug for andre former for stimuli, har Siriusparken sit helt eget Snoezelrum hvor syns-, høre-, føle- og vestikulærsanserne kan blive stimuleret.

Der bliver nogle gange om året arrangeret beboermøder, hvor beboerne har mulighed for at ytre sig og blive hørt.

Siriusparken deltager også hvert år på Sjællandsfestivalen, og andre sociale arrangementer uden for Siriusparken.

Endvidere arrangeres der hvert år ferie for beboerne med ledsagelse af personalet. Der bliver taget udgangspunkt i beboernes ønsker og hvad de hver især kan magte. Ferien afholdes ofte i to former. En ferie for dem der kan holde til at være væk fra deres vante omgivelser i en længere periode. For de beboere der ikke kan dette, arrangeres der endagsture ud af huset.